Vrienden van BOEi

Stichting Vrienden van BOEi is opgericht in 2013 en zet zich in voor het bevorderen van het in stand houden van monumenten in Nederland door het ondersteunen van de projecten van BOEi. Giften aan Stichting Vrienden van BOEi worden onder meer gebruikt voor het verwerven, restaureren en herbestemmen van een monument.

Aan ons de taak hier een logo en stijl voor te ontwerpen. We zijn gegaan voor een logo dat gebaseerd is op het huidige BOEi logo. Daarnaast hebben we bedacht om van de projecten van BOEi lijn-illustraties te maken. Deze illustraties zijn overal op toe te passen. Bij het werven van nieuwe ‘Vrienden’ kan BOEi goodies meegeven met daarop het project waarbij de werving plaats vindt zoals mokken, ansichtkaarten, tassen ect.

BOEi

BOEi is een maatschappelijke onderneming met een passie voor het restaureren en herbestemmen van erfgoed. Al jarenlang hebben wij een hele fijne samenwerking met BOEi. Zo hebben wij bijvoorbeeld de huisstijl ontwikkeld.

Skills

  • Indesign
  • Photoshop
  • Illustrator