Een familielandgoed ontsluierd, Den Treek – Henschoten

Waar je ook woont in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Maarn, Driebergen of Zeist, in een mum van tijd zit je midden in de uitgestrekte bossen van landgoed Den Treek-Henschoten. In de buurt van de parkeerplaatsen is het er op sommige zondagmiddagen behoorlijk druk. Maar stap je een paar zijpaden in, dan geniet je al snel vrijwel in je eentje van de bomen, de hei of een onverwacht vennetje.

In een unieke samenwerking tussen de Stichting Regionaal Spitwerk, de eigenaren van het landgoed Den Treek-Henschoten en Brayn is er een bijzonder boek gemaakt: 136 grote pagina’s met sfeervolle foto’s van Rob Gerritsen en mooi geschreven verhalen van Marco Willemse. Een intrigerend kijkje achter de schermen van dit grote particuliere landgoed.

Stichting regionaal spitwerk

Stichting Spitwerk legt zich toe op onderzoeksjournalistiek in de regio Amersfoort en Utrecht. Haar drijfveer is nieuwsgierigheid. Het doel is verdiepend vertellen over wat in de eigen leefomgeving raakt, verrast of fascineert.

Skills

  • Photoshop
  • Indesign
  • Illustrator