Flint Seizoensbrochure 19/20

Ook dit jaar mochten wij weer de seizoensbrochure van Flint opmaken. Nadat we vorig jaar een mooie, frisse nieuwe basis hebben gelegd konden we daar dit jaar op voortborduren. Zo hebben we weer gebruik gemaakt van de flap met daarop de legenda van de iconen die in de brochure gebruikt worden.

Ook hebben we weer veel aandacht besteed aan de cover. We wilden weer dat deze mooi zou doorlopen over de flap en op de binnenkant van het omslag.

Flint is blij met het resultaat. Het ontwerp wordt nu ook doorgevoerd in vlaggen en andere uitingen, waarmee dit theaterseizoen een duidelijk herkenbare uitstraling heeft gekregen.

Flint

Flint is het theater in Amersfoort waar ook evenementen en congressen gegeven worden. Al jarenlang is er een mooie samenwerking tussen Flint en Brayn waarin wij vele mooie seizoensbrochures en andere uitingen hebben gemaakt.

Skills

  • Indesign
  • Illustrator
  • Photoshop