MARKETING PORTAL VOOR ATG ALLIANCE

Voor grote internationale organisaties, of voor bedrijven met een vast netwerk van dealers en distributeurs, is de organisatie en administratie van de branding- en marketing middelen een grote uitdaging. 

ATG Alliance, wereldwijde producent van off-road banden, heeft dit proces georganiseerd met de Marketing Portal van Brayn. De Marketing Portal is eigenlijk een webshop, waarin dealers en internationale vestigingen van ATG:

  • branded merchandising spullen kunnen bestellen (jassen, petjes, vlaggen, etc.)
  • product catalogi en brochures kunnen bestellen (uit voorraad of “printed on demand”)
  • online opmaak van digitale en analoge advertenties in elke afmeting of vorm

De dealers en medewerkers hebben een persoonlijke login, een autorisatie-level én een “coupon”. Dat laatste is het bedrag wat deze dealer mag besteden (per jaar) in de portal. De Marketing Portal koppelt dus de hele keten van dealer-vestiging-marketingHQ-studio-drukkerij-leverancier op een efficiënte manier aan elkaar. Voordeel van de portal is naast efficiëntie: het feit dat de portal de huisstijl bewaakt en zorgt dat iedereen laagdrempelig het merk naar lokale markten kan uitdragen. ATG Alliance is meer dan tevreden!

Ook interesse in een Marketing Portal waarin u marketing middelen voor uw medewerkers, franchisenemers, dealers, distributeurs of eigen vestigingen kunt organiseren? Neem contact op met peter@brayn.nl 

Lees meer

ATG
2017

Block "556" not found